Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Керамічний посуд - Світ посуду

Керамічний посуд

Без керамічного посуду не обійтися, як за повсякденною трапезою, так і на святкових застіллях.

Зараз виробники пропонують безліч посуду з кераміки різної форми і призначення. Також, часто в наборах створюють найрізноманітніші візерунки і стилі. Ціни на один предмет варіюються від декількох десятків до сотень гривень.

Як вибрати високоякісний керамічний посуд?

Керамічний посуд популярний на будь-якій кухні. Адже він різноманітний в формі, текстурі і колірній гамі. Зазвичай це перше, що купує більшість сімей для своєї нової кухні і все починається з керамічної чашки. А далі все залежить від потреб сім’ї і фантазії господині, яка користується керамічними наборами посуду або окремими предметами.

Це може бути і авторський керамічний посуд, і білий керамічний посуд, і дитячий керамічний посуд, і керамічний посуд для сервірування столу. Також, дуже популярні і необхідні для кухні різні керамічні салатники, бульйонниці, фруктовниці, цукерниці, маслянки, піали, цукерниці, пивні кухлі, глечики та інші предмети столового керамічного посуду.

За якими критеріями можна визначити якість керамічного посуду?

Термостійкість – це характерний індекс, який показує, що керамічний посуд може витримати різкі зміни температури без тріщин і інших змін.

Турбота про керамічний посуд

При покупці керамічного посуду важливо дізнатися його характеристики для правильного використання. Наприклад, призначений той чи інший посуд для використання в духовці або мікрохвильовій печі і особливості його чищення та миття відповідними засобами. Щоб збільшити довговічність використання будь-яких керамічних виробів важливо уникати раптових змін температури.

Важливо, також відзначити, що в наш час все, як правило, більше звертають увагу на безпеку продуктів харчування. Розглядають такі якості як чистота, свіжість, і наявність або відсутність браку та різних добавок. Але, також, не менш важливо, те з чого ми п’ємо і їмо як мінімум три рази на день.

У цьому сенсі керамічний посуд є одним з найбезпечніших видів кухонного начиння. Адже він, як не впливає на їжу, так і не вбирає і не утримує запахи і речовини. Головне при виборі нового керамічного посуду звернути увагу на загальну цілісність покриття, декоративні елементи і вивчити склад.

Подібні і багато інших видів кухонних предметів можна замовити в Україні або в Полтаві. В інтернет магазині «Світ посуду» ви можете підібрати і купити найрізноманітніші види керамічного посуду.

На нашому сайті представлені товари таких брендів як: Bergner, Ама, Luminarc, Simax, Pasabahce, «Новомосковський посуд», Bohemia, S & T.

Біля кожного товару завжди вказана ціна, опис та є відповідне фото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *