Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Набір чайного посуду - Світ посуду

Набір чайного посуду

Фото фарфорового набору чайного посуду

Чай – це напій, який прийнято пити гарячим. Його заварюють, настоюють, або варять з підготованого висушеного листа чайного куща. Виділяють 6 видів чаю: білий, зелений, жовтий, бірюзовий, чорний та пуер. Для приготування зігріваючого напою, господині в усьому світі, використовують набори чайного посуду, що є не тільки зручним, але і еститично красивим для подачі.

Батьківщиною чаю вважається Китай. Китайці почали заварювати та настоювати трави для лікувальних цілей і перетворили чайну церемонію в ритуал. Люди по всьому світу, з задоволенням, не тільки п’ють чай, але і купляють набори чайного посуду вироблені в Китаї, щоб здивувати своїх гостей.

З чого складається набір чайного посуду

Набори чайного посуду для церемонії чаювання також називають чайним начинням. Сервізи в різних країнах можуть відрізнятися. Загалом до повного чайного набору може входити 54 предмети:

  • заварювальний чайник — використовують для настоювання самої чайної заварки;

  • 12 чашок та 12 блюдичок — може мати також по 6 предметів;

  • молочник — найчастіше використоують в Англії, через те, що чай п’ють з молоком;

  • цукорниця — використовується для цукру, іноді для меду чи варення, джему;

  • маслянка;

  • десертниця для печива та цукерок;

Види чайних наборів

Є велике різноманіття наборів чайного посуду в усьому світі. Сервізи можуть бути виготовлені з глини, фарфору, срібла, скла, кераміки.

Набір чайного посуду з фарфору не тільки красивий, але і має ряд переваг:

  • гладкість,

  • естетичність,

  • висока якість,

  • безпека для людського організму,

  • має високий поріг стійкості.

Покриття наборів чайного посуду з фарфору не втрачає з часом своїх характеристик, та завжди залишається блискучим. Наприклад: набір чайного посуду Charlotte виготовлений з якісної порцеляни та прикрасить церемонію чаювання. Виготовлений з порцеляни чайний набір Luminarс білого кольору можна використовувати в повсякденому житті і бути впевненим, що посуд не втратить свій зовнішній вигляд з роками. Чайний набір “Троянда” відрізняєтья яскравим орнаментом. На даному наборі чайного посуду зображена одна, або букет яскравих троянд.

Подарункові набори чайного посуду та їх популярність

Корисним подарунком на новосілля, день народження чи весілля може стати якісний недорогий набір чайного посуду. Купити такий набір можна в інтернет – магазині, що допоможе зекономити час та сили. Ціна на чайні набори може коливатися. Вони також різняться кількістю предметів, матеріалом, візерунком, формою та вартістю, що допоможе підібрати подарунок на запланований бюджет та залишить задоволеним господиню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *