Посуд для запікання
Для приготування дієтичних і корисних страв добре підходить запікання. Зазвичай продукти запікають у духовці, мікрохвильовці або печі.
Для отримання хорошого результату важливо підібрати підходящий посуд для запікання відповідних виробів. Зокрема, важливо враховувати їх склад і консистенцію. Крім того, потрібно підібрати відповідну ємність для запікання.
Сьогодні виробляють найрізноманітніший посуд для запікання. Наприклад, є глиняний, керамічний, скляний, фарфоровий, металевий (алюмінієвий, залізний, чавунний, тефлоновий) посуд для запікання.
Також, є різні форми посуду для запікання.
Які види посуду для запікання для яких страв більше підходять?
- 1. Прямокутні форми для запікання.
Це – найпоширеніші ємності. У них тепло рівномірно розподіляється всередині форми. Прямокутні форми для запікання підходять для пирогів, м’яса, гарнірів. - 2. Круглі форми для запікання.
Ці форми вважаються класичними і частіше використовуються для кондитерських виробів. - 3. Овальні форми для запікання.
Завдяки витягнутій формі, в таких ємностях добре пропікаються всі інгредієнти. Найчастіше подібні підходять для риби і птиці.
В інтернет магазині «Світ посуду» ви можете підібрати, замовити та купити найрізноманітніші види посуду для запікання.
На нашому сайті представлені товари таких брендів як: Bergner, Ама, Luminarc, Simax, Pasabahce, «Новомосковський посуд», Bohemia, S & T.
Біля кожного товару завжди вказана ціна, опис та є відповідне фото.