Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Термопляшки - Світ посуду

Термопляшки

Термопляшки незамінні супутники в походах і подорожах, прогулянках і на пікніках. Адже в жарку пору завжди хочеться прохолодної води, а в холодну – гарячих напоїв. Але термопляшки беруть з собою не тільки на відпочинок, популярні вони і для тих, хто йде на навчання або на роботу, займається спортом. Є цілий ряд спеціальних термопляшок, які позначають як: термопляшки для школярів, термопляшки для спорту, термопляшки для хокею та інші. Також, є дитячі термопляшки, які допомагають мамам зберегти харчування теплим для малюків під час прогулянки.

Як вибрати для себе термопляшку?

1. Призначення термопляшки.

Сьогодні виробляють і продають величезну кількість різних термопляшок. Щоб знайти підходящу саме вам, потрібно визначити для яких цілей ви будете її використовувати. Залежно від цього будуть зрозумілі всі інші характеристики потрібного вам товару.

2. Матеріал термопляшки.

Від цього критерію залежить вага пляшки, її здатність утримувати тепло і довговічність. Сьогодні найчастіше можна зустріти термопляшки із пластику, найбільший їх плюс в легкості і різноманітності форм. Також, досить поширені металеві термопляшки зі сталі і неіржавіючої сталі, вони добре зберігають потрібну температуру.

3. Розміри термопляшки.

Розмір необхідної вам термопляшки потрібно вибирати на основі ваших потреб. Однак необхідність споживання більшої кількості рідини не обов’язково означає, що потрібно вибирати велику пляшку. Наприклад, можна взяти невеликий об’єм рідини, а по шляху додати ще.

З іншого боку, якщо ви знаєте, що будете далеко від водопостачання протягом тривалого часу, або ви плануєте поділитися своєю водою з сім’єю або друзями, доведеться подвоїти розмір потрібної посудини.

Найбільш поширені розміри термопляшки коливаються від 0,5 літра і до 2 літрів.

Якщо ви думаєте, що розмір і матеріал є єдиними рішеннями, які вам потрібно зробити при виборі пляшки з водою, то, все-таки, є ще кілька деталей для розгляду. Цілий ряд переваг і недоліків дає форма, кришка, ручка і аксесуари термопляшки. Вони можуть з часом стати її перевагою або навпаки повністю привести в розчарування продуктом.

Також, не забувайте, що на якість вашої термопляшки впливає і те, як ви її використовуєте і доглядаєте за нею.

Не залишайте в ній надовго рідину (бажано не більше ніж на 24 години), особливо якщо це не просто вода.

Завжди ретельно вимивайте посудину після використання.

Під час зберігання не закривайте термопляшку герметично, так як в ній може з’явиться неприємний запах.

Бажаємо вибрати вам кращу термопляшку, яка підійде по всіх параметрах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *