Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Кухонний подрібнювач - Світ посуду

Кухонний подрібнювач

Фото де зображений кухонний подрібнювач, м'ясорубка, блендер, кухонний комбайн, овочерізка

Подрібнювач – це необхідний кухонний аксесуар для різних продуктів. Також, іноді їх називають «чоперами».

Ці зручні маленькі пристрої призначені для полегшення важкої роботи пов`язаної з нарізкою, теркою, шаткуванням скибочками і кубиками тощо.

Кухонні подрібнювачі зазвичай можна знайти в тій чи іншій формі. Всього один подрібнювач овочів може впоратися з багатьма завданнями і замінити багато кухонного приладдя, тому він не тільки зручний, але і дозволяє заощадити час і місце.

Якщо вам потрібен електричний подрібнювач, ручний ніж для нарізки або щось середнє між ними, ви, безсумнівно, знайдете те, що шукаєте, в сучасній лінійці цих товарів.

Переваги кухонних подрібнювачів

1. Кухонний подрібнювач може стати в нагоді в приготуванні здорової їжі. Адже він чудово подрібнює різні фрукти та овочі.

2. Використовуючи свій кухонний подрібнювач, ви менше покладаєтеся на покупку дорогих продуктів і закусок і більше – на приготування їжі вдома. Ви можете готувати і купувати оптом, щоб заморозити порції на потім, заощадивши сім’ї час і гроші.

3. Також, за допомогою якісного подрібнювача овочів можна зробити дуже оригінальні нарізки: створювати спіралі, рівні кубики, слайси і багато інших форм.

4. Але найбільшою перевагою володіння подрібнювачем кухонним є економія часу. Деякі відзначають, що скоротити час, який ви витрачаєте на приготування їжі, можна навіть на 50%.

Види подрібнювачів

Хоча є безліч різних конструкцій кухонного чопера, їх ділять на дві основні категорії – ручні і електричні. Перед тим, як вибрати один з них, слід врахувати кілька моментів, оскільки у кожного з них є свої плюси і мінуси для користувача.

В кінцевому рахунку, це дійсно залежить від того, які страви ви будете готувати і як часто ви будете використовувати кухонний подрібнювач.

Насправді, обидва досить гарні. Ручні подрібнювачі включають в себе безліч різновидів, наприклад, ножиці для мандоліни, які дозволяють замінити ряд лез і насадок, щоб знайти те, що відповідає вашим потребам. Крім того, ручний або ж механічний подрібнювач дешевше, з іншого боку, електричний подрібнювач швидше і трохи простіше.

Сьогодні можна підібрати і купити найрізноманітніші види кухонних подрібнювачів. Серед них – кухонний подрібнювач круп, відходів та інших продуктів.

Чоппери і подрібнювачі можна знайти в лінійці товарів фірм Bosch, Vitek, Moulinex, Braun.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *