Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Кухонні аксесуари - Світ посуду

Кухонні аксесуари

Фото кухонних аксесуарів

Для створення затишку та комфорту приготування та зберігання продуктів на кухні господині України та всього світу використовують кухонні аксесуари, які також називають кухонним начинням. Кухня не може існувати без наступних кухонних аксесуарів: посуд, столові прибори, дошка для нарізання, лопатки, вінчки, щипці, шумівки, ножі та тертушки, хлібниця, сушарка для посуду, дуршлаки, кулінарні кісточки, кухонні ножиці, рукавиці і т.д.

Види кухонних аксесуарів

  1. Дизайнерські кухонні аксесуари та аксесуари ручної роботи роблять кухню ексклюзивною та додають певного затишку. Купити дизайнерські кухонні аксесуари можна в інтернет-магазинах на просторах інтернету. Ціна може різнитися в залежності від об’єму виконаної роботи.

  2. В’язані кухонні аксесуари є модними та користуються попитом. Сюди входять: в’язні серветки, скатерті, підставки під гаряче, прихватки, фартуки та багато іншого.

  3. Ретро кухонні аксесуари додають індивідуальносі в інтре’єр кухні та приємно вразять гостей і господарів. Вартість таких аксесуарів може різнитися.

  4. Силіконові кухонні аксесуари зручні в використанні та допомагають господині зекономити кошти під час їх придбання. Дане начиннє виотовляється з матеріалу високої якості, що забезпечує довготривалість його використання та збереження естетичного зовнішнього вигляду.

  5. Настінні кухонні аксесуари допомагають упорядкувати простір навколо та зберігти порядок. Сюди входять: полиці різних розмірів, які можуть бути виготовлені з різних матеріалів, металеві та пластикові вішалки для полотенець, вішалки для силіконового та дерев’яного кухонного приладдя.

Найпопулярніші марки кухонного приладдя та їх характеристки

Найпоплярнішими кухонними аксесуарами являються німецькі, адже вони виготовлені з якісних матеріалів та служать довго.

Марка

Характеристки

Кухонні аксесуари Brabantia

виготовлені з нержавієчї сталі

Кухонні аксесуари Joseph

виготовлені з пластику або нержавіючої сталі

Кухонні аксесуари Tefal

сковорідки виготовлені зі спеціальним покриттям, а також різні аксесуари для кухні

Кухонні аксесуари Fissman

виготовлені з сталі, або селікону столові прибори

Кухонні аксесуари Lemex

виготовлені з якісних матеріалів, використвують для упорядкування простору : полиці, вішалки

Кухонні аксесуари Gefy

виготовленні якісні орагнайзери, підставки для зберігання

Кухонні аксесуари Rondell

виготовлені з нержавіючої сталі та металу кастрюлі, сковорідки

Всі виробники зазвичай використовують якісні матеріали, щоб задовольнити попит, а також надають гарантію на використання кухонних аксесуарів, що залишить задоволеним клієнта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *