Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Емальований посуд для кухні - Світ посуду

Емальований посуд для кухні

Фото емальованого посуду

Приготування їжі або кулінарія важлива частина нашого повсякденного життя. Для того, щоб, отримати смачну страву, важливу роль відіграють не тільки продуки та інгредієнти, але і посуд. Правильно підібраний посуд допоможе зекономити час на готування, застереже від псування страви, а також буде радувати око господині. Від каструль та сковорідок залежить не тільки смак страви, але і наше здоров’я, тому використання емальованих кухонних виробів не змусить вас пошкодувати про вибір. Емальований посуд виготовляють з нержавіючої сталі або чавуну. Сформовану емальовану сковороду або каструлю покривають матовою або глянцевою емаллю та обпалюють в спеціальній печі.

Характеристики емальованого посуду

1) Довговічніть — даний вид посуду славиться своїм довготривалим служінням, матеріал не псується, не втрачає колір і завжди виглядає святково.

2) Зручність у використанні — важливий аспект приготування будь-якої страви це зручність посуду, в якому готується іжа. Емальована сковорода може бути будь-якого розіміру.

3) Стійкість до високих температур — для приготування перших страв, гарнірів ідеально підійде емальована каструля, адже в ній їжа не пригорить.

4) Підходить для різних видів страв.

Переваги та недоліки емальованого посуду

Кожен товар має свій плюс та мінус. При виборі набору емальваного посуду важливо враховувати їх.

Переваги емальованого посуду

Недоліки емальваного посуду

Простота у догляді (легко мити)

Крихкість матеріалу (не можна водити по дну металевою ложкою, чи впускати емальовану каструлю)

Універсальніть (можна готувати будь що)

Підгорання густих страв (можливе, якщо в страві мало рідини)

Стійкість (матеріал прослужить не менше 10 років)

Непридатність для кип’ятіння молока

Екологічність матеріалу (до їжі не потраплять частинки металу)

Повільніше закіпає вода

Збереження вітамінів (посуд покритий емаллю, відповідно метал не буде вбивати корисні елементи)

Чутливість до перепадів тепмпературного режиму(тобто в холодну каструлю не рекомендується вливати кип’яток)

Продовження терміну придатності приготованої страви (ідеально підходить для зберігання різносолів)

Як правильно підібрати емальований посуд?

Для того щоб обрати якісний емальований посуд варто детально ознайомитися з його харектиристиками та розуміти, чи підійде він вам в повсякденному житті для готування їжі. Для того щоб посуд прослужив довго та радував господиню щодня потрібно звернути увагу на емаль. На сторінці нашого сайту Емальований посуд представлений великий вибір емальованого посуду за привабливими цінами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *