Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-content/themes/mir-posudy/functions.php on line 637

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/mir-posudy.com.ua/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Набори кухонного посуду - Світ посуду

Набори кухонного посуду

Фото набору келихів

Вже давно популярними на ринку посуду та серед господинь стали цілі набори посуду, які мають ряд переваг. Готовий набір посуду — це завжди економія, адже ціна на набори приваблива. Набір кухонного посуду завжди виготовлений в одному стилі, має однакову кольорову палітру та ідеально підходить для інтер’єру будь-якої кухні. Для господинь це питання є дуже важливим. Найбільш поширеними є набори каструль та сковорідок, дитячі набори, набори ємностей для зберігання продуктів, набори келихів, стаканів та чашок і т.д.

Набори каструль та сковорідок

Приготування їжі іноді буває кропіткою та нелегкою справою. Адже кожній господині хочеться щоб їжа вийшла смачна. Тому, кожна домогосподарка в своєму арсеналі має набір каструль різного розміру. Красивим доповненням вашої кухні стане набір посуду “Вулички Парижу”. До цього набору входить 3 каструлі, що допоможе готувати не одну страву за раз.

Ідеальним варіантом для збереження простору на кухні стане набір посуду з прихватками . До набору входить 5 предметів : 3 каструлі та 2 прихватки.

Набори склянок та келихів

Прийом гостей завжди радісна подія. Господині готуються старанно, не лише готуючи смаколики, але і сервіруючи стіл. Посуд в сервіровці відіграє одну з найважливіших ролей. Наприклад, гарно буде виглядати, якщо набір стаканів буде в одному стилі. Стакани з подвійним дном виглядають велично.

Також перевагу віддають різнокольоровим стаканам, наприклад набір стаканів Dallas London Topaz стане прекрасою святкового столу, адже синій колір зараз дуже модний.

Набір стаканів Sylvana буде більш класичним варіантом, та ідеально підійде для сервіровки столу з використанням білих чи бежевих тарілок.

Набір келихів та рюмок — це наступний етап сервіровки. Для жінок завжди ставлять келихи для вина чи шампанського, для чоловіків — рюмки для міцних спиртних напоїв.

Набір рюмок Амбер виготовлений з якісного скла, шарму даному набору додає висока ніжка.

Набір келихів для шампанського Laura зроблений з кристаліту та зовнішнім виглядо не поступається виробам з хрусталю.

При виборі набору посуду варто пам’ятати, що на сторінці нашого сайту Набори посуду ви зможете знайти ексклюзивні, цікаві варіанти саме для вашої кухні. Наші ціни вас приємно вразять та залишать задоволеними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *